Lionsclub Hondsrug

//lionsclubdehondsrug.nl/portfolio/uitslag-rally-2023/

Lionsrally 2023 op 18 juni

[20 juni] Wat een mooie dag hebben we gehad. Prachtig weer, leuke en uitdagende routes en geen ongelukken. Slechts een klein pechgeval, wat gelukkig tijdig is verholpen. Heel hartelijk dank voor uw deelname en bijdrage. Wij gaan volgend jaar voor editie 7! Bent u er ook weer bij? Binnenkort volgen meer foto’s, waaronder die met/in het riet. Bent u benieuwd naar de uitslag, klik snel door op de link boven dit bericht.

[17 juni] De inschrijving is inmiddels gesloten. Morgen starten wij in Pesse en we hebben er mooi weer bij. Tot morgen of anders tot een volgende keer.

[14 juni 2023] Alle deelnemers hebben een mail met de laatste instructies ontvangen. Voor de volledigheid: we starten zondag om 10.00 uur bij Multifuel Tankstation Green Planet in Pesse. Graag verzoeken wij u om tussen 09.00 en 09.30 aanwezig te zijn. Er is voor een aantal deelnemers een omleiding om rekening mee te houden: de N33 is dicht tussen Slochteren en Assen. Omleidingsroutes zijn actief, maar plan uw rit naar de startlocatie dus even goed in.

Wij kijken uit naar een mooie dag en zien u hopelijk allen op de vertreklocatie.

[18 mei 2023] Wij hebben ondertussen een mooi deelnemersveld en de locaties dus geboekt. Wij rekenen op uw komst en op mooi weer! U ontvangt tussen vandaag en begin juni een digitale factuur van ons. Mede namens de voedselbank, nogmaals, dank voor uw deelname!

Als Lionsclub hebben wij ondertussen al meerdere rally’s georganiseerd. Een prachtige eerste editie, een Corona editie en vorig jaar een prachtige editie op “het hogeland”. Wij zetten ons met alle plezier in voor een mooie dag voor u en uw gezin, familie of vrienden.

Dit jaar zetten wij ons in voor de Voedselbank (Hart van Drenthe, specifiek de distributiepunten in de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo). De noodzaak hiervan hoeven we gelukkig niet meer uit te leggen, want daar is aandacht voor in nationale en regionale media.

=========================