Lionsclub Hondsrug

Lionsrally 2023 op 18 juni

[18 mei 2023] Wij hebben ondertussen een mooi deelnemersveld en de locaties dus geboekt. Wij rekenen op uw komst en op mooi weer! U ontvangt tussen vandaag en begin juni een digitale factuur van ons. Mede namens de voedselbank, nogmaals, dank voor uw deelname!

Als Lionsclub hebben wij ondertussen al meerdere rally’s georganiseerd. Een prachtige eerste editie, een Corona editie en vorig jaar een prachtige editie op “het hogeland”. Wij zetten ons met alle plezier in voor een mooie dag voor u en uw gezin, familie of vrienden.

Dit jaar zetten wij ons in voor de Voedselbank (Hart van Drenthe, specifiek de distributiepunten in de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo). De noodzaak hiervan hoeven we gelukkig niet meer uit te leggen, want daar is aandacht voor in nationale en regionale media.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. De route staat al dus is het tijd om u weer enthousiast te maken. In eerdere communicatie is wellicht aangegeven dat wij op 11 juni zouden rijden. Dat was ook de bedoeling, maar op 11 juni stond al een andere rally gepland die we ook graag de ruimte geven.

De rally gaat dit jaar wat meer naar het zuiden van de provincie afdalen.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de rally!

De Rallycommissie van Lionsclub De Hondsrug

=========================

HOE KUNT U DEELNEMEN:

U kunt zich inschrijven door onderstaande formulier in te vullen. Let op: dit doe je door in ieder veld te klikken en dat dan in te vullen.

Deelname aan de Drentse Lionsrally kost €150,00 per equipe van twee deelnemers, all-in. Dit is dezelfde prijs als vorig jaar, want we willen de rally graag enigszins bereikbaar houden. Hiervoor krijgt u een prachtige dag inclusief:

1) Koffie/thee bij het vertrekpunt
2) Lunch
3) Diner (exclusief drank)
4) Tasje met inhoud voor onderweg waaronder het routeboek en een kleine versnapering

LET OP: Het is mogelijk om extra deelnemers op te geven. Bijvoorbeeld als u met drie personen in een auto zit. Iedere extra deelnemer kost €75,00. Kinderen onder de 12 kunnen tegen een gereduceerd tarief van €25,00 meedoen. Wilt u dus meer deelnemers opgeven? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld.

Er is ruimte voor maximaal 70 equipes, dus schrijf u snel in.

Vervolg: Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail en daarna een verzoek tot betaling. Pas na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief.

    Heeft u de privacy verklaring gelezen?

    Ik begrijp dat de "rally" een tocht zonder intentie van snelheid is en over de openbare weg zal lopen. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn auto en mijn gedrag in het verkeer:

    Wij willen voor het diner graag de voorkeuren inschatten qua dieetwensen:

    Voorkeur: