Lionsclub Hondsrug

Welkom bij Lionsclub De Hondsrug. Hieronder staat informatie over enkele eerdere editities. Wilt u meer informatie of deelnemen aan de rally van 2024? Klik dan snel in het menu hierboven op [Drentselionsrally 2024]. Of volg deze link.

Lionsrally 2024 op 16 juni


Wij hebben een prachtige editie achter de rug in 2023. Hieronder nog de link naar de uitslagen. Uiteindelijk hebben wij €6800,00 overgemaakt naar de Voedselbank!

Uitslag Rally 2023
Laatste nieuws rally 11 september 2022

Bent u al ingeschreven? Wat fijn. Volg dan onderstaande bericht/ link naar het laatste nieuws en instructies voor de dag. Bent u nog niet ingeschreven? Lees dan verder op deze pagina!

Laatste Nieuws Lionsrally

Drentselionsrally 2022

Na de zeer succesvolle derde en vierde editie is al meer dan €15.000,00 opgehaald voor goede doelen. Naast onze inzet voor dit doel, vinden we het leuk om deelnemers en onszelf een fantastische dag te bezorgen. Er zijn al enkele honderden mensen mee op onze “rally” gegaan.

Op 11 september 2022 zal de volgende rally plaats gaan vinden! I Wij rijden dit jaar voor de Stichting Kinder van de Voedselbank. Meer over dit goede doel kunt u binnenkort op deze website vinden onderaan deze pagina onder [meest recente berichten]. Minus de inkoop gaat de volledige opbrengst van de rally naar deze stichting.

Het programma:
We verzamelen tussen 09.00 en 09.30 in de buurt van Groningen. Na een korte instructie vertrekken we om de beurt voor het ochtendprogramma. Ergens ten Noorden van de stad zullen we een lekkere lunch nuttigen op een vrij onbekende maar werkelijk prachtige locatie. Dan volgt het middagprogramma. Tussen 16.30 en 17.30 hopen we iedereen op het eindpunt te ontvangen. Het eindpunt ligt in de buurt van Eelde, maar het feitelijke eindpunt houden we nog even geheim. U ontvangt van ons een lunch en een diner in de vorm van een luxe aangeklede BBQ.

Wij kijken er enorm naar uit!

Let op: wij vragen u ook dit jaar bij het rijden rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en de lokale verordeningen en mogelijk veranderende (verkeers)situaties! Tevens willen wij aangeven dat wij onze “voetafdruk” ook compenseren. Per 10 deelnemers zal Lionsclub de Hondsrug zorgen voor de aanplant van een (1) nieuwe boom ergens in overleg met de gemeentes in ons servicegebied.


Evenement

Drentse Lionsrally

Omschrijving

Rally voor het goede doel!

Datum

11 September 2022 vanaf 09.00 uur

Overig

Inschrijven kan direct via het formulier onderaan de tekst

28/08: Het formulier werkt weer, maar we blijven last houden van wat SPAM. Het kan zijn dat u een foutmelding krijgt (zie hieronder). U kunt het dan een dag later nogmaals proberen of uw aanmelding versturen naar onderstaande mailadres.

27/08: Wij hebben sinds vandaag last van een hardnekkige spammer die ervoor zorgt dat u een foutmelding kunt krijgen met een “oranje balk” om de melding. Dat is een SPAM-blokkade. Wij zijn druk bezig met het zoeken naar een oplossing. In de tussentijd kunt u uw aanmelding gewoon proberen in te sturen (het is voor u geen enkel risico) of uw aanmelding richten aan het mailadres dat hieronder is opgenomen: